‘Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će.’ (Iv 11,26).

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ANTO (pok. Vlade) IVANKOVIĆ

u subotu 14.09.2024. godine u 14.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 57. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrjepe, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti uponedjeljak 16.09.2024. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop dragog nam pokojnika biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju Sv. ANTE – CIM. Sveta misa zadušnica biti će služena uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: supruga IVANA; kćerke: ROMANA i ANĐELA; brat DRAGAN-ČORBA; nevjeste: sestre: VERICA i VESNA; SANELA i MIA; zetovi: DRAGAN-GAGARA, MARINKO, MARIN i DARKO; bratići: LUKA i VLATKA; sestrići: ANĐELA, IVANA, PERO, ANA, VLADO, MATEJ, VERONIKA i ANTE; striko MIJO s obitelji; tetke: IVA, ILKA i MARA s obiteljima; ujna KLARA s obitelji; punica MATIJA; šura ŽELJKO s obitelji; svastike: ANĐELKA-GINA i ANELA; badžo MATKO; obitelji: IVANKOVIĆ, ANIČIĆ, KNEZOVIĆ, DŽIDIĆ, SLIŠKOVIĆ, MARIĆ, PANDŽA, KUKIĆ, PAPONJA, RASPUDIĆ, BUHOVAC, ZOHAR, BABIĆ, DOGAN, KOVAČEVIĆ, RAIČ, PRIMORAC, GOLEMAC i TALIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/