»Ja sam uskrsnuće iživot; tko vjeruje umene, ako i umre, živjet će.“

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

IVAN (pok.Ante) VRLJIĆ – Cigo

u četvrtak 08.08.2024. godine u 12.00 sati, nakon kraće bolesti u 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrjepe, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 10.08.2024. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop dragog nam pokojnika biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju Sv. ANTE-CIM. Sveta misa zadušnica biti će služena uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati umrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: sin ANTE; kći BOŽANA; nevjesta MAJA; zetovi: DRAGAN i ŽELJKO; unučadi: LJILJANA, BORIS s obitelji, MIROSLAV, ANTE s obitelji, IVAN s obitelji, JELENA, ANTEA, NIKA i ANA; praunučad: LUCIJA, BORNA, PATRIK, LEON i JOSIP; obitelji pok. braće: FRANJE i JOZE; šure: ANTE i MARKO s obiteljima; obitelji pok. šura ILIJE i IVANA; obitelji pok. svastika: KATE i MILICE; obitelji: VRLJIĆ, KARAČIĆ, ZLOMISLIĆ, ČULJAK, MARINOVIĆ, RAIČ, JURIĆ i MIŠKULIN te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/