”Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!”, (Iv 11,26)

Tužnim srcem is bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

LUCA (ud. Franje) STOJKIĆ

u ponedjeljak 05.08.2024. godine u 01.30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 94. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti uutorak 06.08.2024. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju SMRČENJACI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: sinovi: TONĆO i VLADO; kćer IVANKA; nevjeste: GORDANA i JELENA; zet IVICA; unučad: GORAN s obitelji, DANKA s obitelji, DENIS i GABRIJEL; praunučad: LARA, TAMARA, VITA, IZABELA i STELA; brat MARKO s obitelji; sestra ZDRAVKA s obitelji; obitelj pok. brata KARLA; obitelj pok. zaove ANICE; obitelj pok. djevera BRANKA; obitelji: STOJKIĆ, KREŠIĆ, VIDOVIĆ, KRALJEVIĆ, BRLJEVIĆ, ĆORIĆ, ŠIMUNOVIĆ, TIPURIĆ, KNEZOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/