Foto: Borak.TV

Paljenjem svijeća i molitvom ispred spomen-obilježja za poginule u Domovinskom ratu i poraću, u subotu je, 27. srpnja, započeo program 12. kulturno zabavne manifestacije – Večer folklora “Hercegovina u srcu”, u organizaciji HKUD ”Biloševica”, Rasno i Dužice.

Službeni dio programa otvorio je gosp. Miro Kraljević, gradonačelnik Širokog Brijega, a nakon blagoslova fra Stipe Biške, župnika iz Dužica, prisutnima se obratio i načelnik općine Grude – gosp. Ljubo Grizelj.

Uz domaćine i organizatore HKUD ”Biloševica”, Rasno i Dužice, u bogatom kulturno zabavnom programu na pozornici na igralištu Osnovne škole Dužice, nastupilo je još 8 kulturno umjetničkih društava, pjevača i pjevačkih skupina iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.

Pripremni ansambl HKUD ”Sv. Ante – Cim”, Mostar, publici na Dužicama predstavio se koreografijom završnog kola opere “Ero s onoga svijeta”.

Ovim putem još jedanput se zahvaljujemo domaćinima i organizatorima na pozivu i gostoprimstvu, iskreno se veseleći ponovnim susretima i druženjima.

Foto: HKUD ”Sv. Ante – Cim”, Mostar

*Više o događaju možete doznati i na poveznici portala Borak.TV, klikom na: Na Dužicama održana 12. manifestacija “Hercegovina u srcu” – Borak.TV

Foto: Borak.TV 

/Misija FRAMOST/