Foto/ Izvor: Đaka city

Župa svetog Josipa Radnika iz Domanovića svečano i radosno najavljuje dolazak i doček moći blaženog Miroslava Bulešića u župnu crkvu na Domanovićima u nedjelju, 25. kolovoza.

Tim povodom, u nedjelju, 25. kolovoza u župnoj crkvi na Domanovićima služit će se samo sveta misa u 19 sati.

Prije Svete Mise od 18 sati bit će svečani doček relikvije (dio svečeva tijela) blaženog Miroslava Bulešića, koja će se zastalno pohraniti na novom oltaru koji je napravljen njemu na čast, nama na spasenje, a Bogu na slavu. Nadamo se da ćemo iz Istre ako bude sve po planu i Božjem proviđenju stići na Domanoviće do 18 sati, kako bi od 18 do 19 sati, relikvija bila izložena u maslinskom vrtu, da svi koji žele poljube relikviju i iskažu osobno štovanje blaženom Miroslavu Bulešiću.

“Velika je i sveta čast dobiti i imati dio tijela jednog sveca u svojoj župi, stoga vas sve molim da se u najvećem broju do sad odazovemo na ovu nedjeljnu Svetu Misu i doček moći našeg blaženika.

Blaženi Miroslave Bulešiću zaštitniče prognanika, svećenika, krizmanika i našeg hrvatskog naroda, moli za nas!”, poručeno je iz Župe svetoga Josipa Radnika u Domanovićima, a prenosi Đaka city – Čapljina portal.

Izvor/ Tekst i foto: Đaka city

Poveznica: Moći (dio tijela) blaženog Miroslava Bulešića u nedjelju stižu u dvorište župne crkve na Domanovićima – Đaka city – Čapljina portal (djaka-city.info)

/Misija FRAMOST/