”Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!”, (Iv 11,26)

Tužnim srcem is bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

IVA (udova Vencela) ZOVKO – rođ. Šaravanja

u subotu 27.07.2024. godine u 10.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 92. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 29.07.2024. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen u 19.00 sati na Rimokatoličkom groblju VARDA – Gornji Crnač. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: sinovi: MARKO,IVAN i VANDELIN; kćeri: BERISLAVA, FRANCIKA i SUZANA; nevjeste: SLAVA, SILVANA, RUŽICA i INES; zetovi; BRANISLAV, ZORAN, DARIO i IMRE; unučad i praunučad; brat ANTE s obitelji; sestra VERONIKA s obitelji; obitelj pok. brata CIRE; obitelj pok. tetaka: ZORE, VERONIKE, ŠIME, KATE i MARIJE; zaova MARA-MARIJA BOŠNJAK s obitelji; obitelj pok. z aove JANJE KARAČIĆ; obitelji pok. djeverova: IVANA-IKE, STJEPANA STIPE i BLAGE; obitelji: ZOVKO, ŠARAVANJA, TIPURIĆ, GAŠPAR, PANDŽA,ČOVIĆ, BOŠNJAK, KARAČIĆ, ĆAVAR, KOLOBARIĆ,  ARAPOVIĆ, CVITANOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/